-->

22. januar 2008

Heder og ære til Flytoget

Tidligere denne måneden mottok Flytoget prisen som årets reiselivsmarkedsfører 2007, prisen deles ut av HSMAI - en internasjonal medlemsorganisasjon innen reiseliv. Hovedmålgruppen er ledere og mellomledere med fokus på salg, markedsføring og ledelse.

Om vinneren sa juryen følgende:
”Dette er en pris som deles ut til en reiselivsaktør som har utmerket seg både på egne og bransjens vegne. Det har som vanlig vært høy kvalitet i konkurransen med mange spennende bidrag og mange verdige vinnere. Men - i år har juryen klart det kunststykket å være 100 % enige om hvem som gjør seg fortjent til denne høye utmerkelsen. Vi fant en aktør som med sin markedsføring når ut til oss alle på en sjarmerende måte. De tror på kreativitet, og vet at langsiktighet og høy kvalitet i alt som publiseres styrker en allerede sterk merkevare. Årets vinner har i kveld vist at de er i rute i de fleste mediekanaler og det meste ser ut til å gå på skinner for dem. Årets reiselivsmarkedsfører er selvfølgelig Flytoget!’’


Flytoget har de siste par årene hatt et sterkt fokus på å bygge opp en klar profil, også vissuelt. Flytoget etablerte seg i 1998 og ble raskt en sterkt merkevare med 93% kundetilfredshet, Flytoget ble raskt oppfattet som den raskeset og enkleste veien til Gardermoen. for å forsvare denne posisjonen framover bestemte man seg for å fornye hele organisasjonen.
Fra å ha en visjon om å være den mest profesjonelle delen av flyreisen, endret man det til: "Vi skal skape det ultimate Flytoget" - med følgende kjerneverdier som skal kjennetegne Flytoget i et og alt:

Effektivitet - Innovasjon - Entusiasme

Designmessig bestemte man seg for å skape en opplevelse av fornyelse, samtidig som man ivaretar Flytogets særpreg. Det ble defor bestemt, og det er gjennomført re-design av alle kontaktpunkter i forkant, under og etter transporttjenesten, som: internett, annonser, billetter, billettautomater, uniformer, togsettene inne og ute, avgang og ankomsthaller, kvitteringer for billettløse reiser etc.
Designet er preget av en sterk og varm oransjefarge mot grå bakgrunn. Enzo Finger Design står bak.

Innovasjonsbiten er blant annet i vare tatt av at Flytoget i 2003 var verdens første togselskap som innførte billettløse reiser. Kunden bruker sitt kredittkort som betalingsmiddel uten å måtte gå veien om billett. Det gir effektivitet både for kunde og selskap, og det gir en høy kundetilfredshet blant dem som bruker det mest.
I 2006 fraktet Flytoget 4,9 millioner passasjerer.

Visste du forresten at du alltid har en oppdatert oversikt over Flytogets avganger, på mobilen, hele døgnet, hele året?
Gå inn i nettleseren din på mobilen og søk wap.flytoget.no, da får du en oppdatert oversikt over de aktuelle avgangene til og fra Gardermoen. Du finner statusen på togtrafikken, oversikt over planlagte avvik, hele reiseplanleggeren som gir deg mulighet til å planlegge reiser fram i tid, informasjon om Flytogets billettløse reiser og flystatusen på Gardermoen.

Lenke til Flytogets reiseplanlegger finner du nå på vår forside, du kan også kikke på den her

Foto: Flytogetwww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart