-->

Om oss

VELKOMMEN TIL OSLOAIRPORTS.COM

Disse websidene gir deg nyheter og informasjon fra Oslo-områdets to flyplasser:

  • Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL)
  • Sandefjord Lufthavn Torp (TRF)

I tillegg til å gi deg nyheter og informasjon fra disse flyplassene og selskapene som opererer der, har vi samlet oversikten over flyenes avgang- og ankomsttider, flyselskapenes nettadresser, destinasjonsoversikt, oversikt over dine rettigheter med mer - alt samlet på et sted !

Nå slipper du å navigere deg fram og tilbake og lete etter den informasjonen du trenger for å planlegge neste flytur, du får alt av oss på Osloairports.com - en frittstående nettside uten komersiell tilknytning til Oslos lufthavner.

Aviation news from the airports of Oslo - Gardermoen and Torp - in Norwegian.
Without commercial connection to the airports.

Vi respekterer dine krav til personvern (personvernpolicy)

Epostadresser betraktes som konfidensiell informasjon. De vil ikke bli solgt eller distribuert til andre, og vi sender ikke ut reklame eller spam. Hvis du legger igjen din epostadresse på Osloairports.com sine nettsider, kommer du kun til å få epost direkte relatert til det du viste interesse for (f.eks. abonnement på nyheter, eller spørsmål til redaksjonen).

Hvis du abonnerer på nyheter fra Osloairports.com distribueres disse gjennom tjenesten Feedburner.com. Redaksjonen mottar statistikk som viser antall brukere av tjenesten, verdensdel de er bosatt i o.l. Feedburner.com holder samme høye krav til personvern og vil heller ikke selge eller distribuere disse adressene, ei heller sende ut reklame eller spam.

Feedburner.com er en del av Google Inc. Du kan til enhver tid melde deg av abonnementtjenesten, ved å klikke på lenken "unsubscribe now" som ligger nederst i eposten du mottar. Tjenesten er gratis å opprette og bruke og uten forpliktelser.

Nettleserinformasjon (cookies) blir brukt for å sikre kvaliteten på våre tjenester. Denne informasjonen er ikke lagret sammen med IP-adresser eller andre identifiserende data. Tjenesten leveres av Google Analytics.

Lenker på Osloairports.com sine nettsider kan sende deg videre til nettsteder som er utenfor Osloairports.com sin kontroll. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan operere med andre regler for personvern på nett enn de som er oppgitt her.

Data som du fyller ut i ulike skjemaer blir behandlet etter personopplysningsloven og vil ikke benyttes til andre formål enn de du ønsket. Denne informasjonen vil ikke bli solgt eller distribuert videre.


Oslo, februar 2021


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart