-->

31. januar 2008

Norwegian med ny rute til Wroclaw i Polen

Norwegian lanserer i dag en ny rute mellom Oslo og den polske byen Wroclaw. I tillegg blir det flere avganger på rutene mellom Oslo/Rygge og Szczecin og Oslo til Gdansk.

Fra juni legger Norwegian et tredje fly til basen i Warszawa. Det medfører en betydelig satsing på eksisterende og nye ruter i det voksende polske markedet. Med denne satsingen forsterker vi vår posisjon på markedet mellom Polen og Skandinavia, hvor vi nå er den klart største aktøren med over 100 ukentlige flygninger på 13 ruter, sier kommersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam. Vi gleder oss over å kunne lansere Wroclaw som vår femte destinasjon i Polen, sier Skjeldam videre. Norwegian opererer fra før ruter til Warszawa, Krakow, Gdansk og Szczecin. Ruten til Wroclaw starter opp 18. juni i år og skal flys onsdager og lørdager.

Wroclaw er en av de fineste og eldste byene i Polen. Med sine 650.000 innbyggere er Wroclaw Polens 4. største by og på størrelse med Oslo. Byen ligger i den vestre delen av Polen, ved elven Oder og er sterkt preget av dette: du vil finne der 12 øyer og hele 112 broer... Wroclaws historie går tilbake helt til middelalderen, noe som gjenspeiles i arkitekturen. I dag er Wroclaw en levende, gjestefri by med eget sjarm, et spenstig kulturliv, og mange severdigheter. Wroclaw opplever også en dynamisk økonomisk utvikling og holder flere handelsmesser i året, både for polske og utenlandske aktører.

Kart over Polen

Foto: Porten til Polen

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart