Hent bagasjelappen på jobben

I sin kamp for å forenkle reisen for passasjerene innfører SAS til høsten enda en nyvinning som skal hjelpe til med å få fortgang i alle prosedyrene før vi slipper ombord i flyet.

Fra høsten av settes de første bagasjelappautomatene i drift. De går i all enkelhet ut på at den reisende henter ut bagasjelappen, en såkalt bagtag, på egne automater før de kommer til flyplassen. Der kan den reisende gå rett til bagdrop og levere bagasjen. SAS ser for seg at denne typen automater settes ut på steder der den reisende befinner seg før de ankommer flyplassen, som f.eks hoteller, kongressenter, på jobben eller på bussholdeplassen.

SAS vil starte utprøvingen av slike automater ombord i Hurtigruten, da det viser seg at mange av de som har reist med et av disse skipene ofte skal fly hjem igjen, dermed vil hurtigrutepassasjerene være de første som får prøve denne nyutviklingen.

Selskapet sier selv at 70-80% av deres reisende er positive til å prøve ut ny teknologi, og at denne typen automater vil være med på å gjøre reisen enklere og køene kortere, i alle fall før sikkerhetskontrollen.

Illustrasjonsfoto
annonse | jbl
JBL - Refurbished. Up to 50% discount


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2020
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nyhetsbrev   nettsidekart