-->

19. april 2009

Widerøe: lever hånbagasjen ved flytrappen

Widerøe gir deg nå muligheten til å levere håndbagasjen ved flytrappen, og la selskapet ta hånd om denne under reisen, du får den levert tilbake ved flytrappen på ankomststedet. Dette skal bidra til raskere ombordstigning, og mindre kø i cabinen. En annen effekt er også at tiden på bakken kan kortes inn (turnaround), og flyet er raskere på vingene igjen.

Etter innspill fra selskapets kunder, har Widerøe innført en ny valgmulighet for transport av håndbagasjen på en rekke ruter hvor de flyr sine største fly.

For å bidra til raskere ombordstigning, mindre kø i midtgangen og en mer komfortabel reise, får du mulighet til å levere håndbagasje ved flytrappen når du går om bord, og få den utlevert ved flytrappen ved ankomst. Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet, hjelper Widerøepersonalet deg ved utgangen ("gaten") til å fylle ut en bagasjelapp. Bagasjelappen fester du på håndbagasjen før du legger håndbagasjen på trallen som er plassert rett ved trappeinngangen til flyet. Husk å ta vare på kvitteringsgjenparten.

Widerøe har i første omgang innført dette tilbudet på rutene; Oslo-Gøteborg, Stavanger/Bergen-Aberdeen samt Trondheim/Sandefjord - København. Selskapet sier at hvis dette er en suksess vil de vurdere også å innføre dette tilbudet på flere av selsakpets ruter. Widerøe minner om at maks antall tillatt håndbagasje fortsatt er en stykk, maks 8 kg. og skal være innenfor målene 55x40x20 cm.

Administerende direktør i Widerøe, Lars Kobberstad minner samtidig om at selskapet i tillegg til å feire sitt eget 75 års jubileum, også har bestemt seg for å gjøre stas på alle 75-åringer i 2009.

- Alle som er født i 1934 reiser til 75 kroner med Widerøe den uken de fyller 75 år, forteller Kobberstad. - Dette tilbudet startet vi med 9. mars og det varer ut hele 2009. I tillegg har vi satt ned prisene våre i en stor del av prisklassene, slik at det skulle være muligheter for gode kjøp også blant oss som ikke har 75 årsdag i 2009. Blant annet flyr du innenlands fra kr. 375,- en vei, og utenlands fra 550,- en vei.
Jubileumstilbudet kan bestilles på telefon 810 012 00, og de andre Widerøebillettene kan du bestille her

Foto: Widerøe

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart