-->

23. september 2009

Oslo - Gotland sommeren 2010

Widerøes sommerfly til Gotland har vært vellykket for selskapet, og neste sommer er det klart for en tredje sommer med direktefly i fra Gardermoen.
Det blir to ukentlige avganger også sommeren 2010.
Gotland er Sveriges største øy, og ligger idyllisk til i Østersjøen, ca. 90 km fra fastlandet. Denne øya er perfekt for deg som er glad i å slappe av i naturskjønne omgivelser. Her kan du bade og sole deg på nydelige sandstrender. Du kan sykle, fiske, ride og golfe, eller ta del i et yrende natteliv i de sene timer.

Av severdigheter bør Visby domkirke, Ringmuren, vikingbyen og Pippis Villa Villekulla nevnes. Spesielt i sommerhalvåret blomstrer Gotland, og da kan man ta del i flere konserter, teater og middelalderspill.

Stedet har også et og annet som frister den glade gastronom. Øya er nemlig et eldorado for trøffelelskere, i tillegg til en rekke andre kulinariske spesialiteter.

Mellom 19. og 26. juni er det lørdagsavganger i fra Gardermoen kl. 11:10 og flyet lander på Gotland kl. 12:35
Returen er kl. 13:00 med ankomst Gardermoen kl. 14:25

I perioden 30. juni til 14. august vil det gå fly onsdager og lørdager til Gotland med de samme avgangene som nevnt over.


Les mer om Gotland her


Siste nytt:35 000 billige billetter hos Widerøe.
Widerøe feirer høsten og har startet salget av mer enn 35 000 billige billetter. Det innebærer at passasjerene på mange direkteruter med Widerøe i Norge kan reise en vei for 375 kroner. De rimelige ODD-billettene kan du få tak i hvis du er fleksibel i forhold til hvilke dager og tider du reiser. Hvis du kan fly utenom rushtiden, så kan du spare mye på flyreiser i Norge med Widerøe. Selv om det ligger ekstra mange ODD-billetter tilgjengelig så lønner det seg å være tidlig ute med bestillingen. Prisen inkluderer alle skatter og avgifter.


Foto: Widerøe

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart