-->

7. oktober 2009

Ny pris til Widerøe

I konkurranse med 130 andre flyselskap over hele verden er Widerøes' nettsted wideroe.no kåret til det nettstedet med høyest antall besøkende som fullfører bestilling av flybilletter.
Den såkalte konverteringsraten gir et eksakt bilde på hvor effektiv nettsiden er målt i hvor mange besøkende som går inn på nettsidene og fullfører en bestilling. Over 130 flyselskap over hele verden kjempet om utmerkelsen.

-Prisen for beste "Look to Book Ratio" henger meget høyt og Widerøe ble tildelt utmerkelsen i konkurranse med over 130 andre flyselskap. Alle flyselskap jobber iherdig for å få en høyest mulig konverteringsrate, så denne prisen er vi ekstra glade for å få. Det vi kan tolke ut fra dette er at vi har et nettsted kundene finner det lett å bruke både for å bestille billetter hos Widerøe og mer enn 300 andre flyselskap, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

Widerøes nettsted wideroe.no har flere ganger blitt tildelt priser og utmerkelser både for ideutvikling, kvalitet og omsetning. I 2008 ble det omsatt flybilletter for nær en milliard kroner for Widerøe og mer enn 300 andre flyselskap over hele verden på wideroe.no.

Prisen ble delt ut under den årlige Amadeus Airline e-Commerce Conference som ble arrangert i Cannes.

Foto: sognavis.no


annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart