-->

7. oktober 2009

SAS er tredje best i verden på punktlighet

SAS Scandinavian Airlines er tredje best i verden på punktlighet målt blant verdens største flyselskaper. SAS opprettholder også posisjonen som Europas mest punktlige selskap i tilsvarende sammenligning.Resultatene er å finne i Flightstats’ månedlige punktlighetsstatistikk for september, som viser at 93.54%, hele 20 682 av 22 110 SAS fly, landet på rute.

- Kun to andre selskaper i verden har bedre punktlighet enn SAS, så vi er veldig stolte over prestasjonen som vi strever hardt for å oppnå hver eneste dag, sier John Dueholm, adm. dir. i SAS Scandinavian Airlines, i en kommentar til de gode tallene.

I henhold til statistikken var det to større selskaper som var bedre enn SAS i september: JAL (94.49%) og Hawaiian Airlines (93.6%).

Osloairports.com har også valgt å bruke flightstats.com sine tjenester til å gi deg oversikten over avgangene og ankomstene ved Gardermoen, Rygge og Torp. I tillegg kan du på kart se en oversikt over trafikkbildet ved Europas store lufthavner, finne status på flyavganger over hele verden, og se hvilke selskap som faktisk er i rute m.m. Alle tjenestene finner du i de nedtrekkbare menyene øverst på siden.

Foto: tv2.no

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart