-->

8. januar 2010

SAS beste flyselskap i Norge

SAS er kåret til beste innenriks flyselskap i 2009 av en samlet norsk reiselivsbransje på Grand Travel Award. Det er tredje år på rad flyselskapet vinner denne prisen.

Det er ansatte i reisebyråer rundt om i landet som stemmer frem vinnerne, så topp-plasseringen i Grand Travel Award er en anerkjennelse fra de fremste fagfolkene i reiselivsbransjen. Disse er åpenbart også av samme oppfatning som de passasjerene som flyr mest i Norge.

I en undersøkelse foretatt av Berg-Hansen nylig, sa over 11 000 jobbreisende at SAS er beste selskap på innenriksrutene i Norge. SAS scorer også best når det gjelder å ordne opp når uregelmessigheter skjer. Her troner SAS på topp med klar margin over de øvrige selskapene i undersøkelsen.

- Dette er først og fremst en heder til alle medarbeiderne i SAS som i en krevende tid greier å opprettholde en produktkvalitet som anerkjennes både nasjonalt og internasjonalt, sier salgs- og markedsdirektør for SAS i Norge, Stein Bemer, i en pressemelding.

Star Alliance-partnerne til SAS, Lufthansa og Thai Airways, vant prisen for henholdsvis beste flyselskap til Europa og beste flyselskap for interkontinentale reiser. Grand Travel Awards arrangeres hvert år av Travel News.

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart