-->

3. mars 2010

City Airline kan lande på Torp

Det Göteborg-baserte flyselskapet City Airline er i samtaler med Sandefjord Lufthavn Torp om en flyrute mellom de to byene.
Selskapet som lenge ønsket å fly fra Rygge, har åpenbart innsett at det er langt enklere å få til en avtale med flyplassledelsen på Torp.
– Vi har gode samtaler med City Airline. De er hjertelig velkomne til oss. Vi håper vi kan lande en avtale med selskapet, sier flyplassjef Alf Reidar Fjeld på Torp.

City Airlines grand old man, Lars Magnusson, som ikke lenger deltar direkte i den daglig driften av selskapet, innser nå at flyselskapets ønske om å fly fra Rygge, ikke blir en realitet.
– De vil ikke ha oss på Rygge, sier Magnusson og bekrefter dermed tidligere uttalelser fra Rygge Sivile lufthavn om at man der i gården ønsker en flyplassaktivitet bestående av fly med store passasjervolum.

Flere ruter
City Airline som primært tar sikte på å betjene businessmarkedet, opererer med ikke-rabatterte flybilletter for sine fly som for det meste består av fly med færre enn 50 seter.
Både Ryanair og Norwegian opererer derimot med Boeing 737–800 maskiner som tar 189 passasjerer.
Samtidig som City Airline er i samtaler med Torp, vurderer selskapet også mulighetene for i tillegg å fly mellom Gardermoen og Göteborg.
Flyselskapet har satset sterkt på flyginger fra Landvetter ved Göteborg, og fra 19. april vil det gå direktefly til både Bergen og Stavanger.

Mange destinasjoner
Selskapet flyr nå på følgende destinasjoner: Alicante, Athen, Barcelona, Birmingham, Helsingfors, Luleå, Lyon, Malaga, Manchester, Milano, Nice, Palma, Prag, Rom, Sundsvall, Tallinn, Visby, Zürich, Åre, Borlänge, Karlstad, Malmö, Norrköping, Västerås, Växjö og Örebro.
– Vi skal bygge ut den første delen av vårt nye store linjesystem der vi kobler sammen et titall Skandinaviske destinasjoner med ett førtitalls reisemål i Europa, sier City Airline-sjef Jimmie Bergqvist. (Moss-Avis)

annonse

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart