-->

11. november 2010

Norwegian kutter mer på Rygge

21. november går den foreløpige siste rundturen mellom Moss Lufthavn Rygge og Stavanger. Og sist lørdag fikk den siste turen fra Rygge til Bodø og Tromsø.

– Det stemmer at direkteruta til Stavanger settes på hold. Vi flyr kun fra Oslo i vinterprogrammet, som går fram til mars, opplyser kommunikasjonsdirektør Ann-Sissel Skånvik i Norwegian til sa.no.

Kun Bergen og Trondheim
Det betyr at Norwegian i vinter kun velger å fly innenriks til Bergen og Trondheim. Det skjer to ganger daglig mandag til fredag samt en rundtur på søndag til begge disse byene.

Det er trolig ikke grunnlag for å opprettholde rutene til Stavanger, Bodø og Tromsø i vinterhalvåret. Dessuten har det vært en del kostnader knyttet til Nord-Norge.


Hatt forsinkelser
Været har blant annet gitt en del forsinkelser, som igjen forplantet seg til andre ruter.

SA snakket mandag med styreleder Svein Hurlen i Rygge Sivile Lufthavn. Han håper og tror Norwegian i sommerprogrammet igjen satser på de rutene som nå tas ut. For øvrig er selskapet i gang med sine ruter til Gran Canaria og Tenerife. I vinter flys det også til Malaga, Alicante og Antalya i tillegg til Bergen og Trondheim.

Foto: Norwegian

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart