-->

17. februar 2011

Gebyrberegner gjør det lettere å sammenligne flypriser

(Illustrasjonsfoto)
Nå blir det enklere å være forbruker når man skal bestille en flybillett. Det skjer gjennom en nyutviklet Gebyrberegner som reisesøkemotoren Travelmarket.no stiller til rådighet for forbrukerne, helt gratis.
Det er et velkjent fenomen at lavprisselskapene viser grunnpriser for billetter, for så å kreve tillegg og gebyrer for alt som de definerer som ekstraytelser i forbindelse med flyreisen. Dette har mange irritert seg over, da denne praksisen gjør det vanskelig å kunne foreta en reell prissammenligning. Men nå har reisesøkemotoren travelmarket.no utviklet en Gebyrberegner slik at du kan sammenligne flyselskapenes totalpriser, inklusive gebyrer og tillegg, før du går i gang med selve bestillingen.

Når kan du vite at du gjort et godt kjøp? Det kan være vanskelig å holde oversikten i flyselskapenes pris-jungel, hvor prisene markedsføres ut fra forskjellige prinsipper. Noen selskaper oppgir prisen for enkeltbilletter, mens andre opplyser den mer ærlige tur-retur-prisen. Visse selskaper overrasker med bagasje- og ekspedisjonstillegg, mens andre igjen opererer med totalpriser.


Flypriser med og uten gebyrer
Travelmarket.no tilbyr en oversikt over mange gebyrer og tilleggsytelser, spesielt fra lavprisflyselskapene. Når reisesøkemotoren har presentert søkeresultatet kan brukeren med et enkelt klikk få vist billettprisene inklusive gebyrer, basert på eget valg av bagasje og setereservasjon, samt eventuelt gebyr for betaling med kredittkort.

Det betyr at de flybillettene som ved første blikk ser billigst ut risikerer å bli dyrere enn andre. Det er dette Travelmarkets Gebyrberegner gir en god oversikt over.

- Forbrukerne har etter hvert begynt å venne seg til å skulle betale gebyrer for tilleggsytelser når de bestiller flybilletter, spesielt hos lavprisselskapene. Derfor er det viktig å kunne tilby et verktøy hvor man ved hjelp av få klikk kan se hva sluttprisen reelt vil bli. Vi synes at vi gjør en stor innsats for reell og pålitelig forbrukeropplysning på dette området," forklarer Svein Erik Søgård, Daglig leder i reisesøkemotoren til Osloairports.com.

Travelmarket.no er en nøytral og uavhengig markedsplass for reiser på internett. 100.000vis av besøkende benytter hver måned portalen som uavhengig reisesøkemotor for å finne en rask og effektiv oversikt over flybilletter, leiebiler, hoteller samt charter- og reiseforslag fra norske reisearrangører.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart