-->

23. desember 2011

Norwegian: fortsatt gratis wifi ombord

Foto: parat.com
Norwegian har besluttet at bredbånd fortsatt skal være gratis om bord. Over halve flåten vil være utstyrt med WiFi innen årsskiftet.- Vi ble overveldet over måten WiFi ble mottatt på av våre reisende da vi lanserte tjenesten på de første flyene våre for snart et år siden. Vi har gjennom 2011 sett at kombinasjonen nye fly og gratis WiFi er en vinn-vinn som både kommer våre passasjerer og oss som selskap til gode i form av enda høyere kundetilfredshet. Derfor ønsker vi i Norwegian å fortsatt gi gratis internett om bord til alle våre passasjerer, og vi håper det vil være en julehilsen kundene våre setter pris på, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian, til Osloairports.com.


80 prosent av passasjerene på nett samtidig
Norwegians gratis WiFi-løsning om bord i flyene fikk rekordmottakelse etter lanseringen 9. februar. På enkelte flygninger har over 80 prosent av passasjerene vært på nett – samtidig.

På grunn av den positive responsen økte Norwegian i høst installasjonstakten betraktelig, slik at mer enn halve flåten vil ha WiFi innen utgangen av året og i løpet av vinteren vil 80 prosent av flyene ha bredbånd om bord.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart