-->

8. desember 2011

Norwegian lanserer flere ruter fra Oslo

Foto: Maciej Klatt/ Norwegian
Norwegian slipper i dag direkteruter til de greske øyene Lefkas og Kefalonia, som lenge har vært etterspurt av «øyhoppere» i Hellas. Norwegian starter også rute til Menorca og Køln, i tillegg til de 34 nye destinasjonene som nylig ble lansert.

- Det er gledelig for oss å kunne lansere ytterligere fire nye ruter i neste års sommerprogram, slik at våre kunder i Norge nå får totalt 20 nye ruter å velge mellom, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

- Spesielt gledelig er det å etterkomme alle ønskene vi har fått om typiske «øyhopper» -destinasjoner. Vi har hatt stor pågang både i form av e-poster og Facebook-kampanjer, så vi vet det er mange som blir glade over denne nyheten, sier Skjeldam til Osloairports.com.


annonse


Første direkterute fra Norden til Menorca
Samtidig med rutene til Hellas lanseres også Menorca og Køln som nye reisemål på Norwegian-kartet. Direkteruta til Menorca er den første noensinne fra Norden. Åpningen av Køln medfører at dagens flygninger til Düsseldorf flyttes til Køln fra mars 2012.

- Køln har en sentral beliggenhet og har en god kombinasjon av ferie og forretningstrafikk, blant annet en rekke større messer gjennom året, sier Skjeldam.

Oslo - Køln
Oppstart 25. mars, med 3 ukentlige avganger på tirsdag, torsdag og søndag. Helårsrute.

Oslo - Menorca
Oppstart 27. juni, med 1 ukentlig avgang på onsdager i perioden 27. juni til 18. august.
Menorca har i tillegg til mye vakker og uberørt natur, svært mange imponerende levninger fra tidligere sivilisasjoner. Dette har ført til at store deler av øya er kulturbeskyttet og ikke utbygd for masseturisme, noe som gir deg en mulighet å feriere i en mer avslappende atmosfære enn hva en vanligvis finner ved tradisjonelle ferieanlegg.


Oslo - Kefalonia (Hellas)
Oppstart 28. juni, med 1 ukentlig avgang på torsdager i perioden 28. juni til 18. august.


Oslo - Lefkas (Hellas)
Oppstart 24. juni, med 1 ukentlig avgang på søndager i perioden 24. juni til 18. august.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart