-->

30. januar 2012

Starbucks lander 9. februar

Lander på Gardermoen 9. februar
Om litt over en uke åpner Starbucks sin første filial i Norge.
- Starbucks åpner på Gardermoen 9. februar klokken åtte. Det er veldig gøy, sier Morten Solberg Nilsen, administrerende direktør for SSP. Selskapet står bak de fleste serveringsstedene på Gardermoen.
Ankomsthallen
Den nye kafeen vil åpne i ankomsthallen, og er blant det første ankommende passasjerer møter når de kommer ut i hallen. Solberg Nilsen forventer stort trykk.

- Vi tror det vil stime til med mennesker som har ventet på dette. Men det blir en utfordring at det er eneste Starbucks i Norge. Å ta unna det volumet blir nok en utfordring, men vi skal gjøre vårt ytterste for å levere, sier Solberg Nilsen.


annonse


Starbucks vil ikke være alene om å kunne servere kaffe på Gardermoen. Fra før finnes blant annet Caffé Ritazza, rett innenfor sikkerhetskontrollen.

Fra før av, i ankomsthallen, liggere også Peppes Pizza, Bar(t) og La Baguette. Beliggenheten i ankomsthallen er ikke tilfeldig:

- Mange søker en Starbucks og nå vil alle få tilgang. Som første etablering i et land er jeg glad den er tilgjegelig for alle. Behovet for en Starbucks innenfor sikkerhetskontrollen får vi vurdere etter hvert, sier Solberg Nilsen til Aftenposten.

Etableringen av Starbucks på Gardermoen er kun en av flere. Serveringstilbudet på hovedflyplassen er for tiden inne i en fornyingsfase. United Bakeries er også klare for å starte opp på Gardermoen, og for ikke så veldig lenge siden åpnet brasseriet Le Grand Comptoir sine dører i avgangshallen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart