-->

21. april 2012

Ny Polenrute fra Gardermoen

OLT Express kommer til Oslo
En ny aktør dukker opp på Gardermoen neste vinter, når polske OLT Express starter sine ukentlige flyvninger til den polske byen Rzeszów.

FLYSELSKAPET ER KONKURS OG DEN PLANLAGTE RUTEN BLIR DET DERFOR IKKE NOE AV. (Oppdatert 31.07.12)

Onsdag 31. oktober er det klart for en ny aktør på Oslo lufthavn Gardermoen. Da lander OLT Express med sitt første fly, fra den polske byen Rzeszów. [ˈʐɛʂuf]

annonse


To ganger ukentlig blir det avgang fra Gardermoen, hver onsdag og lørdag. Begge dager med avgang 09:20 fra Oslo, med ankomst Polen klokken 11:25. Fra Rzeszów letter flyene klokken 06:30 og lander på Gardermoen 08:35.
Selskapet vil benytte fly av typen Airbus A320 med plass til 180 passasjerer.

OLT Express er et nytt flyselskap, etablert i 2011, bygget på oppkjøp og fusjonen mellom de polske selskapene OLT Jetair og Yes Airways, selskapet er eiet av det polske investeringsselskapet Amber Gold. Førstenevnte flyselskap har tidligere opperert nasjonale og internasjonale ruter, mens sistnevnte var et charterselskap. Bokstavene OLT stammer fra det tidligere flyselskapet Ostfriesische Lufttransport, som inntil fusjonen var det nest eldste flyselskapet i Tyskland. OLT er også eiet av Amber Gold.


Rzeszow i det sør-østre Polen
OLT Express har nylig åpnet flere ruter innenlands i Polen og neste høst/ vinter er det de internasjonale rutene som starter opp. Sammen med Norge og Oslo, vil selskapet åpne ruter til Tyskland, Frankrike, Nederland og Italia. Billetter til den nye ruta er lagt ut for salg, prisene starter på 149 polske sloty, eller omlag 269 norske kroner én vei.Publisert 21.04.12 kl. 00:01, oppdatert 21.04.12 kl. 10:35

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart