-->

7. mai 2012

Lar barna fly gratis i sommer

Foto: SAS
I år kan feriekassen rekke mye lengre. I sommer er det billig for barna å reise i Norge og til utvalgte destinasjoner i Sverige og Danmark med SAS og Widerøe. Du betaler kun skatter og avgifter, samt vanlig assistansetillegg for barn som reiser alene.
Over 65 000 barn reiser alene hvert år med SAS og Widerøe. Det har vært en klar økning de siste årene, og dette skyldes blant annet at det har blitt enklere og billigere. I tillegg er fly den reisetypen som foreldre føler seg tryggest på å sende barna alene med.

annonse


 - Vi ønsker å gi både de som reiser alene og barnefamilier en mulighet til å se og oppleve mer denne sommeren, sier markedssjef Siw Børli i Widerøe. Tilbudet gjelder både for barn i følge med voksne, og barn som reiser alene. - Nå har man muligheten til å sende barna på ekstraferie til bestemor og bestefar i sommer, sier Siw Børli.

 - Med kombinasjonen SAS og Widerøe dekker vi hele Norge og store deler av Skandinavia. Til sammen dekker vi 45 destinasjoner bare i Norge og fire i Danmark og Sverige med denne kampanjen, forteller markedssjef i SAS Tor Anton Bjørge.

-Hos oss er bagasje inkludert og du får gjennomsjekket bagasjen din helt frem uten ekstra kostnad. Du betaler ikke for å velge seter heller, noe som er viktig for familier som selvsagt ønsker å sitte sammen på flyturen. En mer romslig reisekasse gir rom for enda flere opplevelser, sier Tor Anton Bjørge.

Barnebillettene kan bestilles i perioden fra 7. til 14. mai og gjelder alle SAS og Widerøes reisemål i Norge, til Gøteborg, Stockholm, Gotland eller København. Reiseperioden er i sommer fra 4.juni til 30. september med SAS, 1. juli til 31. august med Widerøe. Tilbudet gjelder barn til og med 11 år.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart