-->

13. juni 2012

To nye Norwegianruter fra Torp

fra Torp til London og Tenerife
Norwegian har besluttet å lansere ruter fra Sandefjord Lufthavn Torp til London Gatwick og Tenerife til høsten. Fra 1. november vil Norwegian tilby fire ukentlige avganger fra Torp til Gatwick. Norwegian kan også friste med ukentlige avganger til Tenerife fra 30. oktober.

- Vi er svært fornøyd med etterspørselen fra reisende i Vestfold og omliggende regioner, så det er hyggelig å kunne introdusere nye direkteruter fra Torp til høsten. London Gatwick er en av Norwegians mest populære destinasjoner fra de nordiske landene. Med nye avganger fra Torp håper vi dette vil glede enda flere passasjerer, sier kommersiell direktør i Norwegian, Daniel Skjeldam.

annonse


Tenerife er også en destinasjon som har blitt etterspurt av kunder. Den nye ruten vil gjøre det enda enklere å komme seg til varmere strøk for en rimelig pris.

- Det er viktig for oss å tilpasse tilbudet til det våre kunder etterspør. Tenerife er et fantastisk fint reisemål om vinteren. Her kan man få man sol og varme uten å forlate Europa, sier Skjeldam.

Den nye ruten til Gatwick vil ha avganger på mandager, torsdager, fredager og søndager, avgangene fra Torp er satt til 18:50, med ankomst 19:45. Returen går fra London 20:20 med ankomst Sandefjord 23:20. Alle tider er lokale.

Ruten fra Torp til Tenerife flys på tirsdager, med avgang fra Torp klokken 09:10, med ankomst Tenerife 13:55. Returen går 14:45 og flyet lander på Torp 21:30. Alle tider er lokale, og billetter for begge rutene er lagt ut for salg.

28. oktober starter vinterprogrammene, Norwegian sine operasjoner på Torp blir som følger:

Alicante - lørdag og onsdag
Malaga - lørdag og onsdag
Antalya - torsdag og søndag
Gran Canaria - mandag og fredag
Tenerife - tirsdag
London Gatwick - torsdag, fredag, søndag og mandag
Bergen - som i dag
Trondheim - som i dag
Evenes - som i dag (?)


Rutene til Palma de Mallorca og Nice tar pause når vinterprogrammet starter opp.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart