-->

24. april 2022

Print ut bagasjelappen på Flytoget

Gå rett forbi køen på Gardermoen med bagasjelapp fra Flytag (Flytoget)

Neste gang du skal ut og fly, kan du hoppe over køen for å skrive ut bagasjelapper hvis du velger Flytoget. Du kan nemlig bruke reisetiden enda mer effektivt med Flytag – og skrive ut bagasjelappene ombord.

Når du velger Flytoget, så vet du at du får et tilbud som er spesialtilpasset deg som flyreisende. Du får mer plass til bagasje, du får reisegaranti som sikrer at du kommer deg fram ved forsinkelser, og nå får du også muligheten til å skrive ut bagasjelapper på toget. På den måten blir din reise enda mer effektiv og behagelig, i følge togselskapets egen reklame.

Sommeren for to år siden startet Flytoget et pilotprosjekt i samarbeid med BBC Drammen (BB Computerteknikk AS). Målet med pilotprosjektet var å finne ut hvordan maskinene fungerer i drift og hvordan tjenesten ble brukt.

Siden den gang er det kommet Flytagmaskiner ombord i alle vognene på Flytoget, det er en maskin i hver vogn, plassert i bagasjehyllen, like ved inngangsdøren.

Hvordan bruker jeg Flytag?
Alt du trenger å gjøre er å sjekke inn digitalt, og skanne boardingkortet ditt på maskinen. Hvis du trenger flere lapper skanner du bare kortet flereganger. Så enkelt er det.

Når du kommer fram til Oslo Lufthavn går du rett forbi innsjekkingsmaskinene, og rett til bag drop.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart