-->

19. september 2012

Ryanair legger om Rygge - Londontrafikken


Foto: Osloairports.com
Ryanairs rute mellom Moss lufthavn Rygge og London Gatwick avvikles i november, mens selskapets trafikk til London Stansted økes med en daglig avgang.

Ryanairs avvikling av flyvningene til Gatwick er ikke mer dramatisk enn at dette er en ren sommerrute som innstilles når vinterprogrammene starter i måndesskiftet oktober/ november.
annonseDe siste årene har det irske lavprisselskapet kunnet tilby tre daglige avganger mellom Rygge og London, i sommersesongen. Et morgenfly og et kveldsfly har gått til London Stansted, mens et formiddagsfly har fløyet til Gatwick. Gjennom vinteren har bare Stansted stått på rutekartet.

Denne vinteren blir det tre daglige avganger til London, alle med Stansted som destinasjon. Ryanair tilbyr med det 3969 seter fra Rygge til London hver uke. Selskapet har også fått like avgangstider (slots) fra Moss alle ukens dager. Størst forskjell i rutetabellen ligger i kveldsflyet som i dag har avgang fra Rygge rundt klokken 22:00, denne avgangen flyttes til en ettermiddagsavgang klokken 17:45.

Mandag til søndag blir det avganger 07:00 med ankomst London 08:05 Neste fly letter 12:10 og lander 13:20, mens ettermiddagsflighten går 17:45 med ankomst Stansted 18:50 - alle tider er lokale.

Hvordan Londontilbudet blir neste sommer er fortsatt usikkert, da programmet for sommeren 2013 trolig ikke er klart før en gang i desember.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart