-->

7. november 2012

God passasjervekst for Norwegian i oktober


Foto: Norwegian
Passasjerveksten fortsatte for Norwegian i oktober måned, med en økning på 9 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
I oktober i år fløy 1 646 938 passasjerer med Norwegian. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 11 prosent, mens kapasiteten økte med 15 prosent.
annonse


På inntektssiden er også tallene positive, med en økning i enhetsinntekten (RASK) på 4 prosent. Fyllingsgraden var 78 prosent i oktober.

- Jeg er godt fornøyd med månedens trafikktall, ikke minst at enhetsinntektene fortsetter å øke. Passasjerveksten betyr at vårt tilbud om flere ruter til enda flere destinasjoner har blitt meget godt mottatt av kundene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, i en pressemelding.

Norwegian opererte 99,3 prosent av de planlagte flygningene i oktober, hvorav 86,9 prosent gikk  oppsatt rutetid.

Lanserer langdistanseruter i morgen
I morgen har Norwegian innvitert til pressekonferanse for å fortelle om selskapets nye satsing på langdistanseruter med sine nye Dreamlinerfly. Fra før er det kjent at selskapet vil fly til New York og Bankok, trolig fra juni neste år. Det spekuleres også heftig på om Norwegian har flere ruter i ermet, som de trekker frem i morgen.
Vi kommer tilbake med mer om den nye satsingen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart