-->

19. november 2012

Qatar Airways tilbyr champagne på økonomiklasse

Foto: sjermdump qatarairways.com
I en periode hvor mange flyselskaper nedgraderer servicetilbudet av mat og vin ombord, oppgraderer Qatar Airways sin femstjerners ombordservice. Selskapet tilbyr fra og med november også champagne til passasjerene på Economy Class.
All servering på selskapets flyruter er uten kostnad for passasjerene, uansett hvilken klasse de reiser på.
annonse


På Economy Class vil passasjerene få servert champagnen Jacquart Brut Mosaique, som har et klassisk preg av grønne epler og en fruktig, fyldig karakter.

Det er viktig for Qatar Airways at alle passasjerer har valgmuligheter. Passasjerer på Business Class kan velge Billcart Salmon Brut på utreisen fra Oslo og Champagne Lanson 1999 Gold Label på returen. Qatar Airways har noen flyruter som tilbyr First Class og her serveres champagne Krug Grand Cuvee. Bollinger Rose serveres på begge klasser.

For Qatar Airways er utvalget av vin og champagne et viktig element for å gi passasjerene en eksklusiv opplevelse. Et utvidet vinkart ble derfor introdusert i oktober, selskapet tilbyr et bredt spekter av prisbelønte og verdenskjente viner, og kundene får dessuten fyldig informasjon om hver enkelt vin, slik at de kan lett kan velge den rette.

– Qatar Airways fortsetter å utfordre og lede an i flybransjen ved å styrke ulike servicekategorier. Vi flytter hele tiden grensene hva angår komfort og eksklusivitet, sier Akbar Al Baker, CEO for Qatar Airways.

Qatar Airways har et betydelig kvalitetsfokus på tilbudet av mat og drikke ombord. For kort tid siden ble det lansert en ny meny på Business Class, utviklet av fire verdensberømte kokker – Chef Nobu Matsuhisa, Chef Tom Aikens, Chef Ramzi Choueiri og Chef Vineet Bhatia.

Qatar Airways har fem ukentlige avganger fra Oslo til Doha, fra og med januar 2013 øker selskapet til daglig non-stop rute mellom Oslo og Doha i Qatar. Stockholm og København har begge daglig non-stop flyvninger til Doha. Airbus A330 benyttes på rutene mellom Skandinavia og Qatar. Fra Doha er det gode forbindelser til destinasjoner i Midtøsten, Afrika, Asia og Australia. Flyselskapet har en flåte på 111 fly og flyr til 120 destinasjoner verden over.

Få våre artikler på epost hver morgen klokken 07:00 - helt gratis

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart