-->

17. november 2012

Ryanair 15 år i Norge


Ryanair feiret 15 år i Norge
Tidligere denne uken kunne Ryanair feire at det er 15 år siden de første gang landet på Sandefjord lufthavn Torp, og inntok Norge med sitt lavpriskonsept. Til glede for noen, til irritasjon for andre.


Ryanair feiret sitt 15 års-jubileum på Torp og i Norge tidligere denne uken.
annonse


Det irske lavprisselskapet startet sin operasjon i Norge i november 1997 med en rute fra Torp til London Stansted og har siden den gang utvidet sin operasjon i Norge til å omfatte både lufthavnene i Haugesund og på Rygge.

- Ryanair er ekstremt glad for å feire sitt 15-års jubileum på Torp i dag, der det hele startet i november i 1997. For kort tid siden passerte vi 7 millioner reisende her på Torp, så dagen i dag er virkelig en dobbelt feiring. Vi gleder oss til snart å kunne lansere neste sommers program med mål om å fortsette vår vekst og suksess i Norge også i 2013 og de kommende år! Det uttalte Ryanairs nordiske og baltiske salgs- og markedsansvarlige Elina Hakkarainen, da hun besøkte Torp lufthavn sist onsdag.

Over 11 millioner reisende
Totalt har Ryanair fraktet over 11,5 millioner passasjerer i Norge i løpet av de siste 15 årene. For tiden opererer Ryanair 26 vinterruter fra de tre norske lufthavnene og vil i løpet av de neste par ukene ferdigstille og lansere programmet for neste sommer.

Rutetilbudet fra Torp ligger her, mens rutene ved Rygge kan du se her

Fornøyd markedssjef
- Ryanair har vært en god samarbeidspartner for Torp i 15 år. De har vært med på å sette Torp på kartet og sammen introduserte vi lavpriskonseptet i Norge for 15 år siden. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i årene som kommer, sa markedssjefen ved Torp, Tine Kleive-Mathisen, under arrangementet.

Få våre artikler på epost hver morgen klokken 07:00 - helt gratis


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart