-->

24. februar 2013

Baker Samson til Gardermoen


Baker Samson har flyttet inn på Gardermoen
15. februar åpnet W.B. Samson sitt bakeri ved Oslo Lufthavn. Dette er det eneste fullverdige bakeriet i Skandinavia på en lufthavn. Hos bakeriet kan man kjøpe kaffe og Te i alle varianter, hjemmelaget varm sjokolade med ekte krem, smørbrød, osv.

I tillegg vil det være mulig å kjøpe med seg marsipankake, kransekake og lignende som kan tas gjennom sikkerhetskontrollen.
annonse


- Tanken er å gjøre dette til et møtepunkt i avgangshallen. Et sted å roe ned, møte andre som skal reise, eller si adjø til de som har fulgt til flyplassen. Alt dette i en intim atmosfære som minner om Oslo, forklarer Carl Fredrik Samson.

Om W. B. Samson
W. B. Samson er et familiebakeri som ble startet i 1894 av William Bismark Samson på Egertorget i Oslo. Dette bakeriutsalget har siden vært åpen i snart 120 år, gjennom to verdenskriger, og tatt imot over 30 millioner kunder. Bakeriet drives i dag av 4. og 5. generasjon Samson med et 20-talls utsalg i Oslo og omegn.

Bakeriet vil driftes av SSP The Food Travel Experts, som driver de fleste av serveringsstedene på flyplassen, skriver lufthavnen i en pressemelding.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart