-->

30. juni 2013

Norwegians Dreamliner landet på Gardermoen i formiddag


Første Dreamliner til Oslo (Norwegian)
Norwegians første 787 Dreamliner landet på Oslo lufthavn Gardermoen søndag formiddag.

Se bilder av ankomsten og flyet her.

- Det er fantastisk at vår aller første Dreamliner endelig er levert og kan settes i trafikk, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Dreamlineren brukte 8 timer og 20 minutter på flyturen mellom Seattle og Oslo. Bak spakene satt flygesjef Torstein Hoås og en av de nye 787-kapteinene, Fredrik Lambeck.
annonse


- Oslo Lufthavn er stolt over å kunne ønske Norwegians første 787 Dreamliner velkommen til Norge og Europa.
- Vi gratulerer Norwegian med dette flotte nye flyet som allerede har ført til flere nye oversjøiske ruter fra OSL. Vi ser frem til å samarbeide med Norwegian om å få enda flere nye ruter med Dreamlineren fra Oslo Lufthavn, sier administrerende direktør Nic. Nilsen ved Oslo lufthavn.

Flyr i Europa i sommer
Før flyet settes inn på langrutene til New York og Bangkok, skal Dreamlineren flys på flere europeiske ruter fra Oslo. Titusenvis av passasjerer får dermed gleden av å oppleve det splitter nye langdistanseflyet. De utvalgte rutene er mellom Oslo og London, Alicante, Malaga, Nice og Barcelona. Reiseperioden er fra 4. juli til og med 4. august.

Her er bildene fra ankomsten til Oslo. (alle fotos: Norwegian)www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart