-->

7. september 2013

Norwegian fløy over 1,9 millioner passasjerer i august


Foto: Norwegian
Passasjerveksten fortsatte for Norwegian i august måned. Totalt fløy mer enn 1,9 millioner passasjerer med selskapet, en økning på 14 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Punktligheten holder seg på et høyt nivå.

I august i år fløy 1 973 468 passasjerer med Norwegian, en økning på 14 prosent sammenlignet med samme måned foregående år. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 30 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 31 prosent. Fyllingsgraden var på 79,2 prosent, 1,2 prosentpoeng lavere enn august 2012.


- Det er gledelig at stadig flere velger Norwegian. Vi vet at de som flyr med oss setter pris på kvalitet til en fornuftig pris og vi ser at når de først har fløyet med oss en gang, kommer de tilbake. Trafikktallene denne måneden er preget av stor kapasitetsvekst, spesielt i nye markeder, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian gjennomførte 99,9 prosent av de planlagte flygningene i august, hvorav 89,3 prosent gikk på oppsatt rutetid.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart