-->

26. februar 2014

Norwegian setter Montenegro på kartet


Norwegian åpner rute til nytt land og ny by (Norwegian)
Norwegian setter et nytt land på sitt rutekart, nemlig Montenegro. Den nye destinasjonen er byen Tivat i det tidligere Jugoslavia.
27. juni er det klart for første tur til denne, for mange, ukjente perlen ved Adriaterhavet.

Det er første gang det kommer en direkterute fra Norge til Montenegro.

27. juni sender Norwegian avgårde sitt første fly til Montenegro og Tivat flyplass, dette er selskapets 43. land som kommer på rutekartet. Montenegro har aldri tidligere hatt direkte flyforbindelse med Norge.
annonse


Med 73 km strender fordelt på kun 14000 kvadratkilometer, vidunderlige fjell, et imponerende kulturhistorisk sted, deilig mat, drikke og priser, er Montenegro et friskt vindkast av vakre opplevelser til en intim skjønnhet du ønsker å beholde.

Montenegro er europeisk, men samtidig et Middelhavsland – en herlig blanding som gjør det til et unikt, idyllisk og ettertraktet feriested.

Dette er rutetabellen for Oslo-Tivat

OSLO – TIVAT
Avg. OsloAnk. TivatUkedag
    15:00     18:20fredag
Avg. TivatAnk. OsloUkedag
    19:00     22:20fredag


Her er det mye å fylle dagene med uansett hvilken årstid. Sommerstid kan man nyte strender i alle fasonger, herlige kafeer, middelhav og ikke minst mange soldager, mens vinteren bugner av snøerotiske opplevelser med sine skibakker i Durmitor fjellet.


Fra Kotor, Montenegro
Det satses også mye på ekstremsport i det lille landet, så her har man også muligheten til å la adrenalinet bruse og skrekkminner feste seg i minnet. Landets lange og stolte historie, har ført til mange arkitektoniske herligheter, som Millennium broen i Podgorica, Husain-pasa Moskeen i Pljevlja og Saint tryphon katedralen i Kotor.
Man har også muligheten til å besøke en ekte piratby, nemlig Ulcinj, som ligger helt sør i det lille landet. Byen var i tidligere tider en av Adriaterhavets pirathovedsteder.

Montenegro betyr Svarte fjell, og man forstår godt navnet når man ser alle de høyreiste beistene av naturlige fjellformasjoner som strekker seg gjennom landet. Over femti prosent av landet ligger tusen meter, eller mer, over havet, og utgjør et fantastisk utkikkspunkt, enten fra toppene eller bare å se på fra byen.

Oslo - Tivat er en ren sommerrute som vil gå hver fredag mellom 27. juni og 15. august, flytiden er på 3 timer og 20 minutter. Tivat flyplass ligger kun 4 km fra sentrum av byen.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER. FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - UFORPLIKTENDE OG HELT GRATIS


Din epostadresse:
Oppdatert 27.02.2014 kl. 13:00


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart