-->

3. juli 2014

Norwegian til India og Hongkong


Det kommer flere Asiaruter i 2016 (Norwegian)
Flere medier melder torsdag morgen at Norwegian lanserer ruter til India og Hongkong. Det skal være snakk om ruter som vil gå fra Skandinavia, men også fra andre Europeiske byer.

– Det kommer om to år. Vi kommer til å fly til de store byene i Asia, for eksempel New Delhi og Hongkong, sier administrerende direktør for selskapet, Bjørn Kjos.
Det var under en snarvisitt til Visby i Sverige onsdag, der den svenske politiskereliten for tiden er samlet til den årlige Almedalsveckan, at Kjos presenterte sine nye planer.
annonse


Etter besøket i Visby dro han videre til London og lanseringen av tre nye ruter til USA. Tross til dels store innkjøringsproblemer med selskapets Dreamliner-fly, ser han optimistisk på fremtiden.

– Det ser veldig bra ut, sier han og legger til at ikke tror det blir store problemer med forsinkelser fremover.

Til tross for tøff konkurranse i bransjen, er han også optimistisk på vegne av flyselskapene, men ikke uten forbehold.

– Jeg tror fremtiden er veldig lys, forutsatt at du har fly med lavt drivstofforbruk. Folk flyr jo bare mer og mer, men det gjelder å være effektiv, mener luftfartsgründeren.


Også til Puerto Rico?
Norwegian med direktefly Oslo-Puerto Rico kommende vinter?
Det internasjonale nyhetsbyrået AP mener også å vite at Norwegian allerede kommende vinter kan være på vei med en ny rute fra Skadinavia til øystaten Puerto Rico i Karibien. I følge AP vil rutene gå fra Oslo og Stockholm.
Det er direktøren for det mexicanske firmaet som eier lufthavnen i San Juan, som har uttalt seg til AP. Direktør Agustin Arellano fra Aerostar Airport Holdings snakket nylig med nyhetsbyrået under en omvisning for pressen på flyplassen, som nå er bygget om for omkring 200 millioner dollar.
Norwegian vil ikke uttale seg om disse spekulasjonene.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart