-->

19. august 2014

SAS legger ned Oslo - Aalborg


SAS legger ned flytilbudet mellom Oslo og Aalborg (OSL AS)
I begynnelsen av oktober er det klart for SAS' siste flight fra Oslo til Aalborg i Danmark.

Ruten fikk en levetid på rundt et halvt år etter at SAS gjenopptok denne ruten 30. mars i år. Dårlige rutetider som ikke passer for forretningsreisende, for store fly og for få ukentlige avganger er forklaringen på nedleggelsen.
SAS gikk inn i et marked hvor det allerede var tre andre operatører, og det var kun snakk om tid før noen ville bakke ut. Det er begrenset hvor mange reisende det daglig på intraskandinaviske ruter.
annonseNorwegian, som også fløy til Aalborg, ga opp etter 9 måneders drift, og man sitter nå igjen med Sun-Air på denne ruta. Dette selskapet flyr to rundturer på hverdagene med en rutetabell som gjør det mulig for forretningsreisende å ha møter i de respektive byer, og rekke hjem samme dag. Sun-Air benytter en 19 seters Jetstreammaskin eller en 32 seters Dornier, alt etter etterspørselen i markedet.

Sammen med Sun-Air kan du fly fra Oslo til Alborg med Air Norway, men det er kun i helgene. Avgang fredag kveld med retur søndag formiddag. Air Norway flyr en Metro Fairchild med 19 seter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart