-->

19. august 2014

Betal Ryanairbilletten med PayPal


PayPals Vice President for Global Operations EMEA, Louise Phelan,
og Ryanairs markedsansvarlig, Kenny Jacobs, lanserer nytt samarbeid (Ryanair)
Ryanair lanserte mandag sitt nye samarbeid med betalingstjenesten PayPal. Samarbeidet innebærer flere og nye måter for både bestilling og betaling på Ryanairs hjemmeside, ryanair.com, for kunder, forretningsreisende og reisebyråer.
Ryanairs kunder kan nå betale for sine billetter via sin PayPal-konto, noe som skal sikre raskere bestillinger hos det irske lavprisselskapet.
annonse


- Millioner av våre europeiske kunder bruker PayPal daglig, og som Europas største flyselskap har vi gleden av å lansere vår nye samarbeidspartner, og dermed tilby våre kunder enda flere måter å bestille og betale for flybillettene på, via vår hjemmeside, sier Ryanairs markedsansvarlig Kenny Jacobs i en pressemelding.

Samarbeidet med PayPal er det siste tilskuddet til vårt Always Getting Better- program, og vår forpliktelse til kontinuerlig å forbedre kundeopplevelsen. Vårt nye samarbeid føyer seg inn i rekken av forbedringer, bak introduksjonen av tildelte sitteplasser, en ekstra gratis håndbagasje inkludert, reduserte avgifter, ny hjemmeside og mobilapplikasjon, mobile boardingpass og vår Ryanair Family Extra-service. Snart vil vi også avduke et skreddersydd forretningsprodukt, skal vi tro Jacobs.

PayPals visepresident for globale operasjoner i Europa, Louise Phelan, sier i en kommentar:

- Ryanair revolusjonerte lavpris flydrift i Europa. Som pionér for raskere og sikrere nettbetalinger er PayPal glade for å kunne hjelpe Ryanair med å utvikle sin kundeopplevelse, ved å gjøre det enklere og raskere for reisende å bestille og betale for sine reiser på nett. Med våre 152 millioner aktive kontoer over hele verden, gjør vi det også enklere for selskaper som Ryanair å utvide sin virksomhet internasjonalt.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart