-->

5. september 2014

Wizz Air øker kapasiteten fra Torp


Wizz Air fotografert i polske Wroclaw (Osloairports.com)
Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air setter neste sommer sitt fokus på Skandinavia med åpning av tre nye ruter og i alt 20 ekstra ukentlige flyvninger på allerede eksisterende ruter til Polen.
Wizz Air setter neste sommer sitt fokus på Skandinavia med økte frekvenser på eksisterende ruter, og oppstart av nye ruter.
annonse


Flyselskapet som i dag flyr til 10 destinasjner fra Torp, vil fra mars neste år øke kapasiteten på tre av sine polenruter til Vestfold.

Det gjelder for Torp - Katowice søm øker fra 5 til 7 ukentlige avganger.
Torp - Poznan øker fra 2 til 3 ukentlige avganger,
det samme gjelder for ruta fra Torp til Lublin.
De nye rutene kommer i henholdsvis Molde, Malmø og Stockholm.

Wizz Air har som uttalt mål å øke kapasiteten fra Polen alene med 25% i 2015. Trafikkgrunnlaget til de norske byene ser ikke ut til å ha minsket, og kommer nok heller ikke til å gjøre det i nær framtid, ikke minst på grunn av den omfattende sysselsettinga av polsk arbeidskraft i Norge.

Flere av rutene i Norge har gunstige avgangstider rundt helgene, noe som gjør det like attraktivt for oss å ta en weekendtur til en polsk by. Mange av dem har mye historie å by på, og flere har en spesielt sjarmerende gamleby. Prisnivået er fortsatt hyggelig for norske lommebøker.

Mens Sandefjord lufthavn fortsatt er den flyplassen i Norge med flest Wizz Airruter, har selskapet åpnet ruter til flere norske byer. Med Rosenes by på rutekartet setter lavprisselskapet landingshjulene ned på flyplassene i Bergen, Haugesund, Kristiansand, Molde, Stavanger, Torp, Trondheim og Ålesund.

Wizz Air benytter flytypen Airbus 320 med 180 seter ombord.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart