-->

12. november 2014

SAS - reis bedre mot betaling


Nå kan du fly i en bedre klasse, mot betaling (SAS)
Kjøpte du en vanlig billigbillett hos SAS, og angrer litt på det? Hadde det vært godt med litt bedre benplass, litt servering om bord og en avslappet start i loungen?
Nå har SAS gjort det mulig å oppgradere allerede kjøpte billetter. Mot betaling er det mulig å rykke framover i flyet fra SAS GO til SAS Plus eller SAS Business, og fra SAS Plus til SAS Business.

Tilbudet gjelder også for Intraskandinaviske billetter og for innenlandsreiser, før gjaldt det bare for langdistansereiser.
annonse


Ønsker du en oppgradering må du inntil 36 timer før avgang legge inn ønsket ditt hos optiondown.com, en ekstern oppgrsderingstjeneste SAS er tilknyttet. Der betaler du fra ca 250 til 7600 kroner avhengig av rute, tilgjengelighet og serviceklasse. Senest 24 timer før avgang får man beskjed om oppgraderingsønsket er innvilget. Er det ikke det, må du selv sørge for å få pengene igjen fra optiontown, skriver check-in.dk.

Har du først kjøpt deg opp hos SAS kan du ikke angre, det er ikke mulig å annulere oppgraderingen, eller endre ønsket til en annen flygning. Det er heller ikke mulig å få pengene tilbake.

Foran i flyet
Blir flyet kansellert og du blir ombooket til en annen avgang, følger oppgraderingen med, så sant det er plass og du bookes om til en annen SAS flight. Er det ikke plass foran i flyet du er booket om til, må du selv kontakte optiontown for å få pengene tilbake. Blir du ved en kansellering booket om til et annet flyselskap, blir du plassert i den opprinnelige klassen du hadde før oppgradering. Da må du selv kreve pengene tilbake fra optiontown.

Når du er oppgradert har du tilgang på alle fasiliteter som en vanlig Pluss- eller Businessbillett, som loungetilgang, Fast track i sikkerhetskontrollen, mer bagasje og lignende.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart