-->

8. mars 2015

Fly våren i møte

Amsterdam er vårens favorittby (Wikipedia)
Interessen for storbyreiser fortsetter å øke. Tall fra reisebyrået Ticket viser at Amsterdam, London og Barcelona ligger som nordmenns klare favoritter denne våren.Nå som vinterferien er over setter mange seg ned og planlegger sin neste reise. For mange nordmenn er det en weekendreise denne våren som lokker, der man kan tjuvstarte våren og få litt andre inntrykk og inspirasjon etter vinteren.
annonse


Populære Amsterdam
Mange ønsker å ta seg en ekstra reise i året. Da går den gjerne til en storbyferie om våren. De som ønsker og har tid tar ut en ekstra dag fri for å få en lang helgetur.

Denne våren merker Ticket. spesielt en økende trend til sykkelbyen Amsterdam.

- Amsterdam er hot i år og øker med 94 prosent mot våren i fjor. Det som er så bra med Amsterdam er at byen passer så å si for alle og at det er veldig enkelt å komme seg dit. Byen har et enormt tilbud av alle slags ulike kulturelle og historiske attraksjoner og om våren er det ekstra fint med tulipanene som blomstrer, sier Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket

Disse byene vokser mest
De klassiske reismålene som for eksempel London er en sikker vinner på topplisten. For vårens weekendreiser ser reisebyrået Ticket spesielt tre byer som vokser kraftig i antall bookinger. I tillegg til Amsterdam er det i år økninger av reiser til Zürich (+43 %) og Budapest (+26 %).

Topp 10 lista
La deg inspirere av topp 10 lista fra Ticket over vårens populære storbyer, så forteller vi deg hvem som flyr hvor. Og er du ekstra smart sparer du opp til 10% ved å bestille fly + hotell samtidig!


OsloRyggeTorp
1. AmsterdamSAS, Norwegian, KLM-KLM
2. LondonSAS, Norwegian, British AirwaysRyanairRyanair, Norwegian
3. BarcelonaSAS, Norwegian, Vueling- -
4. ParisSAS, Norwegian, Air FranceRyanair  -
5. KøbenhavnSAS, NorwegianWiderøe
6. LisboaNorwegian, TAP Portugal
7. AlicanteSAS, NorwegianNorwegian, RyanairNorwegian, Ryanair
8. ReykjavikSAS, Norwegian, Icelandair- -
9. RomaSAS, Norwegian -
10. ZürichSAS, Swiss-www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart