-->

14. september 2015

Høstferie uten barn


Reis bort, nyt livet og hverandre
Høstferien er like om hjørnet og det er kanskje på tide å slappe av noen dager uten barna, bare med kjæresten.
Skal de søte små tilbringe ferien hos bestemor og bestefar, eller kanskje hos fettere og kusiner. Da er sjansen gylden for å ta et lite avbrekk og nyte en storby og hverandre.

Ta en titt på forslagene til storbybesøk, de kan være under to timers flytur unna. Og husk at temperaturen rundt Middelhavet fortsatt ligger på tyvetallet.
annonseParis

Kjærlighetsbyen framfor noen. Kanskje best om våren? Men Champs-Élysées med alle kinoene, kaféer og de luksuriøse spesialbutikkene funker like fint om høsten. Gourmetmiddager, kunstgallerier, parker, vakre bruer over Seinen, for å nevne noe.
Bestill høstferiens Parishotell her 


Evig ung og evig populær. Besøkes av tusenvis av nordmenn hvert år, noen flere ganger også. Har vel alt for de voksne. Alle mulige og umulige opplevelser, mat, shopping, øl....
Dette er de mest populære hotellene i New York akkurat nå

Palma

Palma er en sjarmerende storby vi dessverre glemmer litt bort, vi tenker kanskje bare charter. Det er synd. Palma er en flott og stolt by med spansk eleganse, ærverdige historiske monumenter og severdigheter, yrende folkeliv og slentrende ro. Og det er en by som er tro til sine katalanske røtter, med en selvbevissthet og trygghet på egen historie, kultur og viktighet.
Sov godt i vakra Palma

Amsterdam

Den mest liberale byen i Europa? Museer, Gallerier - van Gogh for eksempel. Romantiske kanaler, historie, supre cafeer og restauranter, lange gågater. Glad i å sykle? Dere er i himmelen!
Bo sentralt i Amsterdam, med kort vei til det meste


SØK ETTER AKTUELLE FLYKAMPANJER NÅ!

Inneholder kommersiell markedsføring

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart