-->

1. oktober 2015

Norwegian skal fly Forsvarets personell


Norwegian vant avtale med Forsvaret (Norwegian)
Norwegian har vunnet den nye kontrakten med Forsvaret, og får dermed fornyet tillit i ytterligere fire år fra februar 2016.

Forsvaret er i dag Norwegians største kunde, og kontrakten er den største avtalen flyselskapene konkurrerer om i Norge.
Det er tredje gang på rad Norwegian vinner anbudet.- Det betyr mye for oss at vår desidert største kunde med opp mot 300 000 reiser i året er fornøyd med flytilbudet vårt og gir oss tillit i fire nye år.
annonse

At Forsvaret for tredje gang på rad velger Norwegian tar vi som et tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi vet at Forsvaret har redusert sine reisekostnader med et tresifret millionbeløp etter at de begynte å fly med Norwegian og vi mener at mange bedrifter i Norge har mye å lære av Forsvarets reisepolicy, sier salgsdirektør Lars Sande, som undertegnet kontrakten med Forsvaret på vegne av Norwegian.

- Forsvaret er opptatt av et godt flytilbud til en lav pris. I løpet av de åtte årene Forsvaret har hatt avtale med Norwegian har forsvarssektoren oppnådd en betydelig kostnadsbesparelse og et godt rutetilbud. Reisekostnadene i det offentlige utgjør en betydelig del, og vi anser at vi har et særskilt ansvar for å begrense kostnadene til reisevirksomhet, slik at vi i enda større grad kan fokusere på samfunnskritiske oppgaver, sier Magnus Hansvold, underdirektør i FLO Forsyning Driftsanskaffelser.

Avtalen trer i kraft 1. februar 2016 og gjelder for to år med mulighet for to ganger ett års forlengelse. Kontrakten omfatter hele rutenettet til Norwegian og har en bruttoverdi på opp mot en halv milliard kroner. Norwegian vant kontrakten i konkurranse med SAS.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart