-->

19. mars 2016

Norwegian stopper direkteruten til Istanbul


Stopper rute til Istanbul (Berg-Hansen.no)
Direkteruten mellom Oslo og Istanbul har vært en sommerrute i flere sesongen, med to ukentlige avganger. Nå er ruten historie.

- På grunn av betydelig lavere interesse for reiser til Tyrkia, har vi valgt å ikke tilby Oslo–Istanbul til sommeren, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.- Responsen har vært god, men vi har de siste månedene opplevd at interessen har vært dalende, noe som nok må tilskrives terrorangrepene den siste tiden.
annonseVi flyr fortsatt til Antalya i Tyrkia fra flere norske byer, men opplever også her at interessen ikke er like høy som tidligere, sier Sandaker-Nielsen til Aftenposten.

SAS flyr ikke til Istanbul, men selger turer gjennom Star Alliance-partner Turkish Airlines. De flyr imidlertid fremdeles til Alanya fra Oslo, Bergen og Stavanger.

Fly direkte til Istanbul med Turkish eller Pegasus

- Det er en region hvor mange nordmenn har feriehus. Vi har kun merket en marginalt svakere bookinginngang enn i fjor, opplyser kommunikasjonsrådgiver Cathrine Myhren i SAS.

Også flere av charterselskapene avisen har vært i kontakt med opplyser at de reduserer Tyrkiatilbudet sitt framover.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart