-->

22. mars 2016

Utvider Dreamlinerflåten


Norwegian leaser to nye Dreamliner 787-9 (Norwegian)
Norwegian har inngått avtale om å lease ytterligere to nye 787-9 Dreamlinere, noe som betyr enda flere langdistanseruter fremover.

Disse flyene skal etter planen leveres i 2018. Selskapet vil med denne siste avtalen ha 40 Dreamlinere i langdistanseflåten innen 2020.





Norwegian fortsetter å bygge opp langdistanseflåten for videre internasjonal vekst og har inngått avtale med selskapet AerCap om å lease to langdistansefly av typen Boeing 787-9 Dreamliner.
annonse



- For å kunne tilby nye ruter og gjøre langdistanseoperasjonen enda mer konkurransedyktig er vi avhengige av flere nye, kostnadseffektive fly. Langdistanseoperasjonen er avgjørende for å sikre global vekst og nye arbeidsplasser. Dreamlineren er et fantastisk fly, med høy passasjerkomfort, lang rekkevidde, lavt drivstofforbruk og mindre utslipp, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

I løpet av snart tre år med interkontinentale flygninger har fyllingsgraden i snitt ligget på godt over 90 prosent, noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart