-->

28. september 2016

I dag åpnet SAS sin rute til Miami


Første SAS-maskin til Miami har lettet (Avinor Oslo lufthavn)
I dag lanserte SAS sin nye rute fra Avinor Oslo lufthavn til havnebyen Miami i Florida. Ruten vil ha fire avganger i uken. Star Alliance-selskapet SAS vil benytte 264-seters fly av typen Airbus A330 til å betjene en av Oslos største hittil ubetjente ruter. Analyser har vist at mange reiser mellom Oslo og Miami,nå kan man gjøre det direkte uten mellomlanding på andre lufthavner.
annonse
America 336x280


- Vi setter stor prs på at SAS oppretter forbindelse til et av flyplassens største «uberørte punkter. Vi har lagt oss i selen for å sikre at rutekartet vårt er fylt med attraktive og etterspurte nye destinasjoner, og jeg er ikke i tvil om at den nye ruten til Miami vil bli meget populær, sier Jasper Spruit, direktør for trafikkutvikling i Avinor.

Mange reiser over Oslo lufthavn på vei til Nord-Amerika. Med den nye SAS-ruten blir det lettere enn noensinne. I tillegg til de 45 andre flyplassene i det norske Avinor-nettverket, mater over 50 andre lufthavner i Danmark, Sverige, Finland, Baltikum Oslo lufthavn med reisende til Nord-Amerika. Miami vil utgjøre en ny og viktig destinasjon i rutenettverket.

USA er et stadig mer populært reisemål:
- Nesten 500 000 nordmenn dro til USA i fjor, og med en økning på 11 % i antall amerikanere som besøkte Norge, vil den nye direkteforbindelsen bidra til videre utvikling i dette markedet, tilføyde Spruit.

SAS med flest direkteavganger fra Skandinavia

Ledelse og crew fra SAS er klare for Miami (Avinor Oslo lufthavn)
Med amerikanske pannekaker og mocktails ved utgangen, og den røde snoren – byttet ut med en SAS-blå snor – ble selvfølgelig klippet før avgang på OSL kl 08:30.

– Vi har virkelig sett frem til åpningen av rutene til Miami. Passasjerene våre har allerede tatt godt imot destinasjonen, og vi fyller opp flyene utover høsten.


Vi prøver alltid å gi kundene våre en unik og ekstra reiseopplevelse med SAS. For eksempel ved å tilby helt nye kabiner, mulighet for fast track gjennom sikkerhetskontrollen, lekre lounger før flyreisen og den beste europeiske reiseappen, sier Eivind Roald, konserndirektør for SAS’ kommersielle virksomhet.

Rutetabell Oslo-Miami
Fra Oslo: Avreise tirsdag, onsdag, fredag og søndag SK955 kl. 9:40 med ankomst til Miami kl. 13.50.

Fra Miami: Avreise mandag, tirsdag, torsdag og lørdag SK956 kl. 15:50 med ankomst til Oslo kl. 7.05 neste dag.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart