-->

15. november 2016

Trendanalytikere: – Snart kan du reise helt uten bagasje


La kofferten stå hjemme og få klær, sko og toalettsaker levert på hotellet
I fremtiden vil flere reisende la kofferten stå hjemme og få levert klær, sko og toalettsaker til hotellet, spår trendanalytikere.

I rapporten World Travel Market Global Trends, som nylig ble publisert av markedsanalysebyrået Euromonitor, peker analytikerne på bagasjefri reise som noe vi vil se mer av i fremtiden.De viser til at det allerede har begynt å dukke opp tjenester som tar sikte på å gjøre reisende komfortable med å la kofferten bli stående igjen hjemme,

annonsedet skriver abcnyheter.no, som siterer nyhetsbyrået AFP Relaxnews.

Et eksempel er konseptet UnPack som skal fungere slik:
Etter at du har fylt inn et skjema på nett, som inkluderer klesstørrelse, merker du foretrekker og hva som er ditt reisemål, vil unPack sende en koffert fylt med klær, sko og toalettsaker til hotellet ditt, slik at du kan plukke den opp når du ankommer.

Når oppholdet er over, leverer du ganske enkelt kofferten tilbake i hotellresepsjonen. Ved å bruke en slik tjeneste slipper du unna bagasjeavgift på flyreisen. Og du slipper å bekymre deg for at kofferten skal forsvinne på vei til din destinasjon.

– Når ut til et bredt publikum
Noen hoteller har også begynt med utleie av klær og sko til gjestene, for eksempel tilbyr den amerikanske hotellkjeden Starwood dette på sine Westin-hoteller, skriver nyhetsbyrået.

– Leieklærtrenden vil påvirke mer enn reisesektoren, den har stort potensial også for moteindustrien. Smarte klesdesignere og -forhandlere kan nå ut til et interessert publikum, sier direktør Simon Press i World Travel Market i en pressemelding. Han minner om at det er om lag 28,5 millioner hotellrom i verden.

Kjøp klær på hotellrommet
Ved siden av klesutleie, har flere hoteller startet tjenester der gjestene kan kjøpe antrekk på hotellrommet.

Et eksempel er Virgin Hotel i Chicago som lar gjestene kjøpe klær fra kjeden Gap og få dem levert rett til hotellrommet. I fjor lanserte kleskjeden Pimkie tjenesten «Mini Fashion Bar» i de belgiske byene Antwerpen og Brussel, samt Milano i Italia og Paris i Frankrike. Der kan gjestene finne en alternativ minibar på hotellrommet, som i stedet for alkohol, sjokolade og leskedrikker er fylt med klær og tilbehør. Innholdet er valgt ut med tanke på lokalt vær og beliggenhet.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart