-->

12. februar 2017

Ny bar med særnorsk vri


Norgesglasset bar har åpnet i pir nord (Avinor)
Den nye baren på Oslo Lufthavn Gardermoen har et tak bestående av 4.230 Norgesglass.

Select Service Partner (SSP) åpnet fredag "Norgesglasset" i innlandsdelen av pir nord på Oslo lufthavn. Det er brukt rundt 4230 Norgesglass i takkonstruksjonen, og det meste serveres naturlig nok i Norgesglass.

- Vi fyller gjerne Norgesglasset igjen, med drikkevarer fra norsk natur. Det meste vil serveres i Norgesglass
annonse
Big New Year Sale Image Banner 560 x 560


og bys frem på en delikat måte med en moderne vri. Selve baren er unik med et blikkfang som er godt for øyet og godt for sinnet, sier Morten Solberg Nilsen i SSP.

I tillegg vil Norgesglasset tilby delikate småretter etter sesong. Hele konseptet er bygget rundt bruken av Norgesglasset fra gammelt av.

- Norgesglass er et fellesnavn på glasskrukker for hermetisering, sylting og annen konservering. Krukken har gjenger, glasslokk, gummipakning og en gjenge aluminiumsring som skrus til og presser lokket fast ned mot pakningen og gjør krukken lufttett. Når krukken fylles med varmt syltetøy, vil det skapes undertrykk under avkjøling slik at tettingen blir enda bedre. Innholdet kan også beskyttes mot påvirkning med å legge på et lokk av smeltet voks.

- Åpningen av Norgesglasset er et nytt steg på veien mot nye Oslo lufthavn og alle de nye serveringstilbudene her på lufthavnen. Vi nærmer oss offisiell åpning for hver dag som går, og vi gleder oss til å tilby de reisende en smak av Norge på tradisjonelt vis, sier kommersiell direktør Torgeir Kjos Sørensen ved Oslo lufthavn.

FAKTA:
  • 4230 Norgesglass montert i taket.
  • Norske råvarer og norske produkter.
  • Mat og drikke serveres i Norgesglass.
  • Muligheter til å kjøpe tomme Norgesglass.
  • Mat og drikke med en norsk tvist.facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart