-->

4. februar 2017

Styrker handletilbudet på Norges hovedflyplass


Nye butikker har åpnet på Gardermoen (Avinor)
Nå blir det flere spisesteder og butikker på nye Oslo lufthavn.
Denne uken åpnet ni nye aktører dørene til glede for alle som skal ut og fly.
Resten åpner fortløpende i løpet av 2017.
- Det er svært gledelig for Avinor Oslo lufthavn å kunne fortelle alle reisende at tilbudet på butikker, mat og drikke har blitt enda bedre. De siste dagene har vi åpnet
annonseni nye butikker og serveringssteder og vi håper dette faller i smak hos alle som er innom, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

Fredag 27. januar åpnet Thune ny og større butikk ved gate E9 på utland, med et rikholdig utvalg av klokker og smykker i ulike prisklasser. Vis-à-vis Thune, har Way-Nor åpnet en pop-up butikk, som selger norske suvenirer og gaveartikler.

Nå kan du handle sportsklær på Oslo lufthavn
Travel Retail Norway (TRN) har åpnet en ny Travel Value-butikk med blant annet det kjente veskemerket Kate Spade og et bredt utvalg av solbriller til gode priser. Airport Retail Group (ARG) har åpnet tre ulike fashionkonsepter; Æra Women, Æra Men og Æra Active. Hos Æra Active kan man handle sportsklær fra blant annet Norrøna og Bergans. Er man ute etter norske og skandinaviske designprodukter, så finner man et stort utvalg hos nyåpnede TING.

De sultne kan nyte en deilig surdeigsbagette fra Northland eller ta turen innom BIT, som tilbyr gode salater, sandwicher og bakervarer. Begge stedene ligger på avgang utland (Pir nord). I samme området ligger også Tanum, som har åpnet sin andre bokhandel.

- Shoppingtilbudet blir nå vesentlig forbedret med et betydelig større utvalg av kjente varemerker som spenner fra Missoni, Max Mara Weekend og Kate Spade til Norrøna, Bergans og Fjällräven.

På serveringssiden er vi stolte av å introdusere BIT og Northland, som vil passe godt inn i den totale porteføljen av 37 spisesteder som kommer på Oslo lufthavn, sier kommersiell direktør i Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Fortsatt byggeplass
I perioden frem mot den offisielle åpningen 27. april i år vil det være høy byggeaktivitet i publikumsområdene på Oslo lufthavn, da det jobbes for å åpne butikker og serveringsteder så raskt som mulig. Flere butikker og serveringssteder vil åpne før den offisielle åpningene, men også etter 27. april og resten av 2017 vil steder åpnes fortløpende.

- Vi takker alle reisende for den tålmodigheten de har vist oss å langt og beklager hvis støyen og byggearbeidene er til bryderi. Vi nærmer oss målet og i løpet av 2017 skal vi åpne mange fantastiske steder. Vi gleder oss over dette og håper alle reisende gleder seg over at vi styrker tilbudet til dem, sier Øyvind Hasaas.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart