-->

25. mars 2017

Ny norsk utfordrer tar av


Fly Vikings Dash 8-100 lander (FlyViking)
Fra førstkommende mandag kan du reise med FlyViking mellom Bodø og Tromsø alle hverdager, og videre nordover til Hammerfest. Senere vil de også tilby ruter til flere destinasjoner FlyVikings mål er å gradvis kunne legge til flere ruter, - i hele Norge.
Nord-Norges nye lavprisselskap FlyViking er nå klar for å starte opp med ruter mellom byer i nord.
annonse
Billetter til verdens opplevelser

Forretningskonseptet er lavprisreiser og de sier at billettprisene skal ligge mellom 499 og 999.

- Det er sunt med konkurranse og det vil gi lave billettpriser for våre passasjerer. Denne nye flyruta vil bl.a. knytte sammen de to største byene i nord sier lufthavnsjef i Bodø Inger-Hilde Tobiassen.

Med Ola Giæver Jr. i spissen, lander FlyViking for første gang på Bodø lufthavn mandag 27. mars kl 08:35. De tar av igjen mot Tromsø etter en kort bakkestopp. Deretter vil flyet fortsette til Hammerfest.

- FlyViking ønsker å bidra til økt konkurranse, til flere reisealternativer og derigjennom bidra til utvikling av de lokalsamfunn som er berørt. Hvis selskapet i tillegg klarer å oppnå god tilfredshet hos sine reisende kunder, vil dette også kunne bli en lønnsom forretning for de aksjonærene som har vist oss tillit, sier selskapet i en melding.

Ser også sørover
– Vi starter i Nord-Norge, før vi beveger oss sørover og oppretter ruter mellom nord og sør. Det er mye som kan gå galt når en helt ny organisasjon skal i gang, så vi vil starte litt forsiktig. Men det er ingen hemmelighet at vi også ser på egne ruter i Sør-Norge – de første mellom øst og vest, sier Giæver til Aftenposten.

FlyViking har tidliger uttalt på sine Facebooksider at de på lang sikt kan se for seg følgende ruter:
Fra Oslo til Sandnessjøen, Svolvær, Leknes, Brønnøysund, Mo i Rana, Namsos, Rørvik, Florø, Ørsta/ Volda Hovden og Gøteborg.

Fra Torp kan selskapet se for seg ruter til Haugesund, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, samt Stockholm og København.

Osloairports.com ønsker FlyViking lykke til !!


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart