-->

9. mars 2017

Nytt selskap og ny destinasjon fra Gardermoen


BlueAir etablerer ny rute fra Oslo lufthavn
Det rumenske flyselskapet Blue Air oppretter ny rute mellom Oslo lufthavn og Bucureşti. Fra midten av juni starter selskapet med tre ukentlige flygninger.

- Det er svært gledelig at Blue Air nå etablerer seg på Oslo lufthavn. Det er et nytt selskap hos oss, som vi ser fram til å samarbeide med.

Vi har lenge manglet en direkterute til Bucureşti,
annonseog med denne ruten blir det enklere for både fritids- og forretningsreisende å reise til området, sier trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit.

- Vi har lenge vurdert det norske markedet, og er nå klare for å lansere vår første rute til Oslo, som vil gi et tilbud til både fritids- og forretningsreisende. Vi deler gleden med rumenere som bor i den norske hovedstaden, som nå kan reise hjem til sin familie oftere, men også med norske reisende som kan krysse av nok en destinasjon. Oslo er et spennende marked og vi håper på ytterligere ruter fra flyplassen i framtiden. Vi vil takke Oslo lufthavn for deres støtte i forbindelse med denne lanseringen, sier Tudor Constantinescu, COO i Blue Air.


Parlamentspalasset i Bucureşti
Bucureşti kan by reisende på gode kulturopplevelser, hyggelige mennesker og mye å se. Parlamentspalasset (også kjent som Ceaușescus palass) er turistattraksjon nummer én og var verdens nest største administrative bygning etter Pentagon da den ble bygget.

Friluftsmuseet Muzeul Satului (Landsbymuseet) med 272 tilflyttede bygninger fra landsbyer i hele Romania ligger i den store parken Parcul Herăstrău, nord i utkanten av byen, ved innfartsåren Șoseaua Kiseleff.

Ved denne gaten, på en stjerneformet plass nærmere sentrum, står triumfbuen Arcul de Triumf, reist i 1935 til minne om at Romania gikk seirende ut av første verdenskrig.

Lipscani, også kjent som gamlebyen, er et fascinerende område med en kombinasjon av sammensatte hus, små butikker, populære utesteder samt noen få fortausrestauranter.

Blue Air
starter sine flygninger 15.juni, og vil fly på tirsdager, torsdager og søndager.
Fra Oslo letter flyene kl. 22:00 og ankommer Bucureşti 02:10 hver tirsdag og torsdag. Returen går 19:00 med ankomst Gardermoen 21:15.

Søndag går flyet fra Oslo 19:45 og lander i Romania 23:55. Returen fra Bucureşti er klokken 16:45 med ankomst Gardermoen 19:00.

De billigste billettene mellom Oslo og Bucureşti bestiller du her

Blue Air er et rumensk flyselskap med hovedkontor i Bucureşti. Selskapet opererer over 70 ruter i Belgia, Kypros, Frankrike, Tyskland, Helles, Irland, Italia, Portugal, Romania, Sverige og Storbritannia. Selskapet har 24 maskiner av typen Boeing i sine hangarer og i 2016 fraktet de 3,6 millioner passasjerer.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart