-->

2. april 2017

Samferdselsministeren på lufthavnturné i april


Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen drar på lufthavnturné
i april (Samferdselsdepartementet)
– I uka etter påske flytter vi på nytt kontoret ut i landet. I løpet av fire dager skal vi besøke til sammen 19 lufthavner i Norge. Det blir møter og orienteringer både mens vi er på vingene og på bakken. Der ønsker jeg å møte både de som jobber på lufthavnene og luftfartsnæringen,




men også de som bruker og er avhengige av dem – både folk flest og lokalt næringsliv, sier samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen.
annonse


– Det er særlig de mindre lufthavnene vi ønsker å besøke på denne turen, og vi prioriterer de lufthavnene jeg ikke har besøkt tidligere som statsråd. Det er ikke mulig å rekke innom alle disse på fire dager, og noen steder vil statssekretær Tom Cato Karlsen være mine ører og øyne. Derfor reiser vi i to team. Målet er at vi til sammen i løpet av denne stortingsperioden skal ha vært innom de aller fleste lufthavnene i Norge.

– Starten på turneen markeres på Oslo Lufthavn mandag 17. april. Derfra går turen videre til Florø, Førde, Sandane, Sogndal, Trondheim, Rørvik, Namsos, Brønnøysund, Bodø, Andøya, Røst, Værøy, Leknes, Svolvær, Tromsø, Hammerfest, Alta og Lakselv.

– Vi har tidligere reist på landets hovedveier, jernbane og tatt sjøveien langs kysten. Jeg er sikker på at denne arbeidsturen i lufta og på lufthavnene vil være like nyttig. Jeg ønsker å oppleve hvordan livet er på lufthavnene våre - både dag og natt - og få et ordentlig innblikk i hvordan norsk luftfart fungerer. Jeg gleder meg!, avslutter minister Solvik-Olsen.


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart