-->

4. juni 2017

Utvider serveringstilbudet etter passkontrollen på Gardermoen


Food Truck Festival åpner til høsten (Avinor)
For reisende til land som ikke inngår i Schengensamarbeidet åpner et nytt serveringskonsept med et internasjonalt, variert mattilbud.

- Etter en skarp konkurranse med flere tilbydere, er det en glede å kunne annonsere
Food Truck Festival som det nye serveringstilbudet på området for reisende til land utenfor Schengen.
annonseHMS Host-Umoe F&B Company AS leverte det beste anbudet og vi er helt sikre på at de reisende blir svært så fornøyde, sier kommersiell direktør ved Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

- Vi er veldig stolte av å introdusere "Food Truck Festival "på Oslo lufthavn. Konseptet er inspirert av matmarkeder globalt og i Norge. Dette er en ny måte å presentere og oppleve mat og drikke på i terminalen, og vi tror at dette vil gi mer verdi til den totale opplevelsen av Oslo lufthavn. Vi ønsker å gi folk på farten en grunn til å tilbringe mer tid før en flytur på flyplassen - her kan et konsept som Food Truck Festival gjøre forskjellen. Vi setter pris på at Avinor har valgt oss til å utvikle et slikt innovativt og spennende konsept, sier Per Christensen, General Manager for HMS Host-Umoe F&B Company.

Nytt konsept - New Nordic by SAS

Reisende til land utenfor Schengenområdet må passere passkontrollen for å komme til sin gate, og kan dermed ikke benytte seg av lufthavnens øvrige tilbud når de først har passert passkontrollen. I dette området har det tidligere vært for liten plass og begrenset serveringstilbud. Området ble utvidet i april, og flere fasiliteter er nå under bygging.

- Food Truck Festival bringer med seg noe nytt og spennende vi ikke tidligere har opplevd på Oslo lufthavn. Med sitt internasjonale preg og brede nedslagsfelt passer dette godt i Non Schengen-området, og bidrar godt til en stadig økende andel reisende til og fra disse landene, sier Kjos Sørensen.

Konseptet
Med inspirasjon fra matmarkedet globalt og i Norge, bringer kommer det en urban og levende Food Truck Festival inn på Oslo lufthavn. To lastebiler i gammeldags stil, to stilige campingvogner og en liten tuktuk, setter stemningen for et pulserende miljø.

Dette kommer:

  • JOYRIDE - salater, juice og smørbrød: Her tilbys sunn, mager mat tilberedt fra bunnen av hver dag. Ferske råvarer og sunne valg står høyt hos Joyride. Tilbudene er laget med de beste lokale råvarene – hjemmelagde brødskiver, supper, salater, gourmetsmørbrød og fersk juice.
  • PIZZA WHEEL: Pizza Wheel tilbyr ekte napolitansk pizza, toppet med kun de beste råvarene. Pizzabunnen er sprø, men likevel myk. Her tilstrebes å benytte lokale råvarer når det er mulig, for å forsikre oss om at de er helt ferske. Pizzabunnen er laget fra bunnen av og håndkjevlet etter tradisjonelle italienske oppskrifter.
  • NUMBER JUAN: Number Juan er en meksikansk foodtruck som tilbyr autentiske favoritter, slik som burrito, taco og salatboller.
  • CRACKED/ROASTED: Dette dag-til-natt-konseptet leverer smakfulle, stekte alternativer, med fylte frokostbrød og gryteretter ved daggry og fristende smørbrød på ettermiddagen og kvelden, det hele i en sømløs overgang.
  • TAILGATE: Tailgate tilbyr et utvalg av øl, samt vin og kaffe.
Det nye konseptet skal etter planen være på plass innen november i år.facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart