-->

31. desember 2017

Tel Aviv på sommerkartet igjen


Arkia binder sammen Oslo og Tel Aviv i 2018 (Wikimedia)
Mens både Stockholm og København har direkteruter til Tel Aviv i Israel med Norwegian, har ingen skandinaviske flyselskap sett et tilsvarende marked fra Norge.

Men israelske Arkia Airlines har tydeligvis funnet sin nisje, for i juli neste år er de tilbake i Oslo for sjette året på rad.

I juli er det klart for en ny sommersesong med direkteflygninger fra Gardermoen til Tel Aviv.
annonseSelskapet, som har flydd til Oslo hver sommer siden 2013, kommer også neste sommer med oppstart i juli.


I skrivende stund er det planlagt oppstart 11. juli med en avgang per uke, i åtte uker, det er omtrent på samme nivå som tidligere år.

Mange flotte strender i Tel Aviv by
Tel Aviv er landets økonomiske og kulturelle sentrum med stor handel, finansinstitusjoner, næringsmiddel- industri og til og med flere diamantsliperier.

Her ligger også mange forlag og trykkerier. Byen kan også vise til to universiteter, et operahus og et konserthus for å nevne noe.

Ta også en tur igjennom byens gater for å besøke de mange butikker, gå gjerne inn på en kafé og ta deg en kopp kaffe. Etter å ha slappet litt av kan du kanskje besøke Diaspora museet, som har nedtegnet den jødiske kulturen i eksil, eller du kan ta en titt innom Tel Avivs kunstmuseum. Avslutningsvis anbefales en tur ned mot sjøen hvor du kan føle noe av den beste sanden i hele Midtøsten.

Strendene i Tel Aviv er for øvrig enkle å finne, de ligger midt i byen, det er 13 stykker av dem, og de strekker seg over fjorten kilometer.

Sommertabellen 2018 ser slik ut:

OSLO - TEL AVIV
Avg. OsloAnk. Tel AvivUkedagKommentar
     21:05        02:50onsdagfra 11. juli, ank neste dag
Avg Tel AvivAnk. OsloUkedagKommentar
     15:20        19:35onsdagfra 11. juli
Alle tider er lokale


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart