-->

28. april 2018

Widerøe ble «Best i test» Kundeserviceprisen 2018


widerøe er best på kundeservice (Embraer/ Widerøe)
Tidligere denne uken mottok Widerøe Internet AS (WIAS) og Widerøe Ground Handling (WGH) prisen «Best i test» for kundeservice 2018 i kategorien flyreise.

Utmerkelsen er en årlig begivenhet etter kvalitativ testing.
-Det er med stor stolthet og ydmykhet at vi på vegne av alle flinke medarbeidere i WGH og WIAS mottar denne viktige anerkjennelse på at Widerøe er målt, veid og funnet som det beste selskap på kundeservice blant flyselskapene i Norge,
annonsesier administrerende direktør i WIAS Odd Langvatn.


- Vi er utrolig stolte over å kunne bidra til selskapets visjon Vi skaper muligheter mellom små og store steder. De viktigste bidragsyterne tilhører de små stasjonene som kombinerer ledig tid mellom flyene og det å drive Norges beste kundesenter, supplerer regiondirektør nord i WGH, Trond Gunnar Stenersen.

Utmerkelsen bekrefter at Widerøe igjen er der vi skal være på dette området. Kombinasjonen av døgnåpen tjeneste, folkelige og kompetente medarbeidere, i tillegg til gode bakenforliggende systemer bidrar til at vi er godt rustet til å håndtere henvendelser fra våre kunder. I tillegg har verdien av lokal kunnskap, norsk språk og tjenester «inhouse» i stor grad bidratt til dette resultatet.

Widerøes kundesenter, driftet av WIAS, håndterte i fjor 292.139 kundehenvendelser på chat, mail, sms, telefon og sosiale medier, mens WGH via telefon håndterte 71.170 kundehenvendelser.

Widerøe har salg på reiser for perioden 1. juli 2018 til 23. mars 2019
Priser fra 499,- Bestill senest 1. mai kl. 23:59


«Best i test» – Kundeserviceprisen er en årlig test som gjennomfører av SeeYou der man kvalitativt tester over 150 av de største kundesentrene i Norge. Testen øker i omfang siden oppstarten i 2006 og antallet kundesentre som måles vokser hvert år.

Hvert kundesenter blir kontaktet av 25 forskjellige Mystery Shoppere på flere forskjellige måter. Telefonhenvendelsene reduseres og erstattes av kontakt via kontaktskjema på selskapets nettside eller chat. Sosiale medier (Facebook Messenger) bli brukt dersom selskapet ikke tilbyr chat (for nye kunder) via hjemmesiden.

Dette forutsetter at selskapet har Messenger aktivert. Alle kundesentrene blir målt på de samme parametrene. Rollespillene varierer for hver bransje og er laget av SeeYou.

Målingen har fokus på:
  • Mottak og velkomst
  • Kundebehandleren – løsning
  • Avslutning og totalinntrykk


facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart