-->

16. mai 2018

SAS lanserer høyhastighets wifi


Høyhastighets wifi på vei inn i SAS-flyene (SASGroup)
På SAS' kort- og mellomdistanseruter har passasjerene nå tilgang til et stabilt, raskt og kraftig internett, slik at de kan streame og jobbe ombord uten problemer.

I dag lanserer SAS nye høyhastighets wifi på kort- og mellomdistanseruter mellom Skandinavia og Europa.
SAS’ nye WiFi er det beste produktet på markedet. Det er mer stabilt, raskere og kraftigere enn mange av løsningene som finnes i bransjen i dag.
annonseDet betyr at passasjerene ombord på flyet nå kan streame favorittfilmene sine, være på sosiale medier, sende bilder fra flysetet eller svare på e-post.

– Vi har gjort en stor investering som sikrer at våre kunder får den beste opplevelsen ombord, og vil sammen med de siste investeringene i nye A32neo-flyene gjøre SAS enda mer konkurransedyktige og opprettholde en sterk posisjon på det skandinaviske markedet, sier Rickard Gustafson, konserndirektør i SAS.

Passasjerene kan begynne å streame og være på nett så snart flyet er i luften.

Dette nye trådløse nettverket gir også en mer effektiv drift. Mannskapet kan for eksempel bestille drivstoff og få oppdaterte værmeldinger mens de er i luften.

SAS Wi-Fi er allerede installert på 28 fly, og i september vil ca. 40 fly ha det nye høyhastighets Wi-Fi-nettverket ombord. SAS forventer at det er installert på flertallet av flyene i første kvartal 2020.

- Stabilt og rask wifi er en service som kreves av moderne reisende. Både fritidsreisende som ønsker å se på favorittseriene sine på ferie og forretningsfolk som trenger å jobbe ombord, har behov for høy kvalitet og stabilitet når de er på nett. Det er en investering i en ekstraordinær kundeopplevelse for våre passasjerer, sier Gustafson.

SAS flyr direkte til over 60 byer fra Oslo, finner du din favoritt?

Levert av viasat
SAS' wifi er basert på et satellittkommunikasjonssystem levert av Viasat Inc., et globalt selskap fra California i USA, som leverer Internett til private, det offentlige, militæret og flyselskaper.

Betalingsmodell
Reisende med medlemskap i SAS Plus, EuroBonus Diamond og Gold har gratis Wi-Fi hele veien.
Passasjerer med Go-medlemskap betaler 4,90 EUR (eller tilsvarende i andre valutaer).
Silver-medlemmer vil bli tilbudt gratis Wi-Fi i løpet av en kampanjeperiode fra mai til 19. august.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart