-->

24. juni 2018

Flytogets sommerruter er i gang


Sommerruter på Flytoget (Osloairports.com)
Denne helgen startet Flytoget opp sine sommerruter med avganger hvert 20. minutt.

Nytt i år er at første avgang fra Oslo S til Gardermoen går allerede 04:00, et stort pluss for alle de med morgenflygninger.





Sommer i jernbanen er ofte forbundet med arbeid på sporet og buss-for-tog.
annonse



For Flytogets del går sommeren nesten som normalt, med et par små unntak.

Jernbanesporene mellom Drammen og Asker skal oppgraderes. Dette betyr at alle tog på strekningen vil erstattes med buss i perioden 23. juni tom. 5. august.
Bussene fra Drammen står under Bybrua rett utenfor stasjonen og vil gå på togets avgangstidspunkt.

Bussene korresponderer med "neste avgang" i Asker. Selskapet ber deg derfor om å beregne 20 minutter ekstra reisetid i denne perioden. Det settes opp en bussavgang kl. 03:42 fra Drammen for det første Flytoget fra Asker.

De øvrige stasjonene berøres ikke med unntak av helgen 28. - 29. juli. Denne helgen vil strekningen mellom Oslo S og Drammen være stengt for togtrafikk og avgangene erstattes med buss. Informasjon om avgangstider og hvor bussene stopper for din stasjon, vil du finne i Flytogets reiseplanlegger.

Sommerruter
Nettene i Flytoget er alltid korte, men i år blir de enda kortere. Flytoget utvider med hele fire ekstra avganger hvert døgn. Allerede kl. 04:00 går første flytog fra Oslo S til Oslo Lufthavn. Deretter kjøres det hvert 20. minutt. Siste avgang fra Oslo Lufthavn til Oslo S er så sent som kl. 01:30.

Stabekk stasjon betjenes ikke i sommer heter det i en melding fra togselskapet.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart