-->

9. juni 2018

Tredje størst på utenrikstrafikk


Beste mai noensinne (Sandefjord lufthavn)
Sandefjord lufthavn Torp leverte knallgode tall i mai måned, med en vekst på hele 7.5%

Aldri har det reist så mange via flyplassen i en maimåned tidligere.Ferske trafikktall viser også at Torp er tredje største på utenrikstrafikk, bare slått av Oslo og Bergen.
annonseI mai måned reiste hele 183.832 passasjerer til/fra Torp. I samme måned i fjor var passasjertallet 171.030

Utenrikstrafikken er som sagt dominerende og utgjorde totalt 153.103 passasjerer, mot 136.363 i fjor, en sterk vekst på 12,2%.

Norgesferie? Fly fra Torp til Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Evenes og Tromsø.

Det er fortsatt nedgang innenriks på 11,2 % i forhold til mai i fjor.
Antall innenriksreisende var 30.577 i år.

Rekordstor sommertrafikk
- Det er fantastisk moro med stor trafikk på Torp om dagen, med masse reiseglade passasjerer og yrende liv. Nå er vi på full fart inn mot sommertrafikken som blir rekordstor. Vi vet det blir hektisk og anmoder de reisende om å være ute i god tid for å unngå stress, sier markedssjef Tine Kleive-Mathisen i en kommenter til de gode tallene.

Nytt parkeringssytem
Hun opplyser også at flyplassen i disse dager har igangsatt arbeidet med et nytt og moderne parkeringssystem som skal gjøre det enklere for de reisende. Automatisk skiltgjenkjenning (ANPR) sørger for at de reisende slipper å trekke parkeringsbillett i automaten, slipper å betale manuelt og unngår parkeringsbøter forutsatt at regler overholdes i henhold til skilting.

Rett utenfor terminalen kan man stå avgiftsfritt i inntil 10 minutter for å slippe av eller hente reisende. Endringen vil også øke smidigheten ved henting /levering, samt øke trafikksikkerheten.

Fly billig fra Torp til Europa og Afrika

Sandefjord lufthavn Torp kan tilby 30 direkteruter, hvorav seks er innenlands. Fra november kan du for første gang fly direkte fra Vestfold til Afrika, da starter Ryanair opp sin ukentlige rute til Marrakesh i Marokko.

facebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart